T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İSTANBUL / KÜÇÜKÇEKMECE - Küçükçekmece Kuyumculuk Teknolojisi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Küçükçekmece Kuyumculuk Teknolojisi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Atakent Mahallesi Turgut Özal Bulvarı No 38/1 Küçükçekmece İstanbul
Vizyon
Türk Millî Eğitiminin genel ve özel amaçları doğrultusunda, Atatürk İlke ve Devrimlerine bağlı, aklın ve bilimin önderliğinde pozitif düşünen, algılama ve problem çözme yeteneği gelişmiş, öğrenmeyi öğrenebilen, laik ve demokratik değerleri benimsemiş, yeni fikirlere açık, kişisel ve toplumsal sorumluluk duygusuna sahip olarak Cumhuriyetimizi koruyan ve kollayan, Milli Kültürü özümsemiş, farklı kültürleri yorumlayabilen, çağdaş uygarlığa katkıda bulunabilen, yüksek nitelikli bilgi çağı insanı yetiştirmektir. Bu amaçlar çerçevesinde, okulumuzda, öğrenci merkezli eğitim ve öğretim faaliyetlerimizi, kuyumculuk sektörü, yüksek öğrenim kurumları ve veli memnuniyeti esasına dayalı olarak planlamak, koordine etmek, uygulamak ve geliştirmektir.
Misyon
Küçükçekmece Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak Misyonumuz ; Gençlerimizi Kuyumculuk sektöründe etkili birer birey olarak yetiştirmek, sektörün ihtiyacı olan kalifiye elemanları yetiştirerek, yüksek okullara kuyumculuk alanında alt yapısı sağlam, eğitilmiş, ülkesini ve sektörün kalkınmasına fayda sağlayacak bireyler olarak hazırlamaktır.
Biyoloji Laboratuvarı :1
Öğretim Şekli :Tam gün tam yıl
08:30 17:00
Doğal gaz
İl merkezine 30 km. ve ilçe merkezine 9 km. mesafededir.