Etiket Sonuçları: immib

Nis

HAYALİ SANATÇI USTASI SAYIN MORALBEY DEMİR,RAMAZAN AYI ETKİNLİĞİ KAPSAMINDA HACİVAT-KARAGÖZ GÖLGE OYUNU SERGİLEMİŞTİR.KENDİLERİNE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ.

Nis

Bugün okulumuzda biyoloji öğretmenimiz Dowr-an Çalıştayı proje ekibiyle down sendromu farkındalık günü yapmıştır . Stantı ziyarete gelenlere down sendromu hakkında bilgi verilmiştir. Ayrıca farkındalık dövmesi yapılmıştır . Grafik bölümü öğretmenimiz Kübra Oskar ve öğrencilerimiz down sendromu resimleriyle stantta katkı yapmışlardır. Bugünü hazırlayan Dowr -an Çalıştayı ekibi ve grafik bölümüne teşekkür ederiz .

"Sevgili Gençler,

2023 yılını son İstiklal Marşı törenimizle bitirmiş bulunuyoruz. Her biriniz bu vatana hayırlı bir vatandaş olmak için bir yıl daha büyüdünüz.Geleceğimizin her kalesini inşa edecek olan sizlere, sağlık, mutluluk, huzur ve başarı dolu bir yıl diliyorum. Hepinize iyi tatiller."

Ara

K.çekmece Kaymakamımız, Sn. Mustafa ANTEPLİOĞLU’nun okulumuzu ziyaretleri esnasında öğrencimiz Bedir Akkılıç’ın “İtfaiyeci” olmak istiyorum söyleminden ötürü Sayın Kaymakamımız bugün sosyal hizmetlerden bir ekip okulumuza göndererek öğrencimizin hayalinin gerçekleşmesine imkan sunmuştur. Öğrencimiz bu süreçte keyifli bir zaman dilimi geçirmiş, öğrencimizin ailesi de ilgilerinden dolayı Sayın Kaymakamımıza ve Okul Müdürümüze teşekkür etmişlerdir.

Ara

Küçükçekmece Kaymakamımız, Sn: Mustafa ANTEPLİOĞLU, okulumuzu ziyaret ederek öğretmen ve öğrencilerimizle bir araya geldi. Ziyaretlerinden ötürü kendilerine teşekkür ederiz.