Ock

Önleyici Rehberlik Faaliyetleri Kapsamında “EN İYİ NARKOTİK POLİSİ ANNE” projesiyle velilerimize uzman ekipler tarafından Bağımlılık konusunda seminer verilmiştir. Katılımlarından dolayı değerli velilerimize ve bu semineri gerçekleştiren ekibe teşekkür ederiz.

Ock

Okulumuzun harezmi ekibi bugün ilçe milli eğitim müdürümüz Murat Gözüdok’la projeleri ile ilgili anket yaptılar. Anketlerinde kağıdın israfı ve geri dönüşümü hakkında sorular sordular. Ankete verdikleri destekten dolayı İlçe Milli Eğitim müdürümüz Murat Gözüdok’ a teşekkür ederiz

Ock

Okulumuz Kuyumculuk Teknolojisi öğretmenlerinin Mersin Üniversitesinden çok değerli hocaları Sayın Sibel Yüksel okulumuzu ziyarette bulunmuştur. Aynı zamanda 30 yılı aşkın sektörde mücevher tasarımcısı olarak isim yapmış olan Sayın Sibel Yüksel, deneyimlerini öğrencilerimizle paylaşmıştır. Kendilerine ziyaretleri için teşekkür ederiz.

Ock

Biyoloji dersi 1. ve 2. Yazılı notu 90 ve üstü olan öğrencilerimizi İstanbul Üniversitesi zooloji müzesine götürdük. Biyoloji öğretmenimiz İlknur Sütcü ye teşekkür ederiz.

Ock

Ak parti İstanbul milletvekili Sayın Seda Gören Bölük okulumuzu ziyaret ederek bizleri onurlandırmıştır. Atölyelerimizi gezerek okulumuz projeleri hakkında bilgi almıştır. Okulumuza yapmış olduğu nazik ziyaretlerinden dolayı kendilerine çok teşekkür ederiz.

Ock

Okul müdürümüz Adalet Karakaş,Müdür yardımcımız Hale Yayvan ile Alan şefimiz Kübra Soyupak Tüner,Royal Şirketler Grubu Sayın Gökhan Türkeş Öngel'i ziyaret ettiler.Okulumuza vermiş oldukları destekleri ve misafirperverlikleri için çok teşekkür ederiz.

Ock

Okul müdürümüz Adalet Karakaş ve Kuyumculuk Teknolojisi Alan Şefimiz Kübra Soyupak Tüner,  İstanbul İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Doç. Dr. Murat Mücahit YENTÜR'ü ziyaret edip okulumuz hakkında detaylı bilgi verdikten sonra yeni görevi için hayırlı olsun dileklerini ilettiler. İstanbul İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Doç. Dr. Murat Mücahit Yentür'e misafirperverlikleri için kendilerine çok teşekkür ederiz.

"Sevgili Gençler,

2023 yılını son İstiklal Marşı törenimizle bitirmiş bulunuyoruz. Her biriniz bu vatana hayırlı bir vatandaş olmak için bir yıl daha büyüdünüz.Geleceğimizin her kalesini inşa edecek olan sizlere, sağlık, mutluluk, huzur ve başarı dolu bir yıl diliyorum. Hepinize iyi tatiller."

Ara

Tüm öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizin katılımıyla "Deprem/Bina Tahliye Tatbikatı" yapıldı.

Siren sesiyle “Çök, Kapan, Tutun” hareketi yapılarak zil sesinin bitmesi beklendi.

Akabinde okul terk edilip toplanma alanına ulaşıldı.

Ara

Royal Şirketler grubu sahibi Sayın Gökhan Türkeş ÖNGEL ,  ilce milli eğitim şube Müdürümüz Sayın Paşali BEŞLİ okulumuzu ziyaret etmiştir. Mesleki eğitiminin gelişimi ve yapılabilecek işbirlikleri hakkında görüşmeler yapılmış olup nazik ziyaretleri için kendilerine çok teşekkür ederiz

Ara

Dosyalamalarda mümkün olduğu kadar az kağıt kapak ya da ayırıcı kullanmalısınız. Çıktılar için yazıcınızın desteklediği en düşük kağıt gramajına sahip kağıtlar kullanmalısınız. Kağıt atıklarınızı çöp yerine mutlaka geri dönüşüm kutularına atmalısınız. Harezmi ekibimiz bu yıl kağıt israfına dikkat çekiyor . Kağıt için ağaçlar kesilmesin . Projeye destek veren biyoloji öğretmenimiz İlknur Sütcü, matematik öğretmenimiz İlknur Doğan ve kuyumculuk teknolojisi öğretmenimiz Yeşim Arslan Kesdek e teşekkür ederiz