May

Kuyumculuk Akademi Haftasına İstanbul Kuyumcular Odası Başkanı Sayın Mustafa Atayık, İstanbul Mücevheratçılar Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Bilal Talay, İstanbul Mücevheratçılar Birliği Denetim Kurulu Üyesi Sayın Mustafa Yılmaz, Haute couture Mücevher Tasarımcısı Sayın Avedis Kendir, Taç zincir firması yetkilileri Sayın Elvis Boyacı ve Sayın Niyazi Kısmet, İsgold Altın Rafinerisi A.Ş firması İnsan Kaynakları Müdürü Sayın Yeliz Can ve Küçükçekmece İlçe Millî Eğitim Şube Müdürümüz Sayın Erol Demir katılarak bizleri onurlandırmışlardır. Kendilerine bu güzel panel için çok teşekkür ederiz.

Kuyumculuk Akademi Haftasında 8.sınıflar arası düzenlenen "Gökyüzünden Yansımalar" konulu Takı Tasarım yarışmasının  ödülleri sahiplerini buldu. Ortaokul öğrencilerine hem okulumuzu tanıtmak hem de içlerindeki cevheri çıkarmak ve onlara iyi bir gelecek hazırlamak amacıyla yaptığımız bu etkinlikte emeği geçen bütün öğretmenlere çok teşekkür ederiz. Yarışmamıza sponsor olarak desteklerini esirgemeyen  İsgold Altın Rafinerisi A.Ş ailesine çok teşekkür ederiz.

May

Bugün okulumuzda Pagev MTAL ile bilgi yarışması yapılmıştır. Bilgi yarışmasında Pagev MTAL 9. Sınıf, bizim okulumuzdan 10. Sınıflar birinci olmuştur . Yaptığımız bilgi yarışmasını Cumhuriyetimizin 100. Yılına armağan ettik . Jüri üyelerimiz fizik öğretmenimiz Erdem Karabulut' a , edebiyat öğretmenimiz Hacer Özden'e ; Pagev MTAL' den matematik öğretmenimiz Fatma Erciyes'e ve Kimya öğretmenimiz Gül Kaplan'a, müzik desteği sağlayan Kuyumculuk Teknolojisi öğretmenimiz Habip Sezer'e bilgi yarışmasını organize edip sunan biyoloji öğretmenimiz İlknur Sütçü' ye teşekkür ederiz. Ayrıca ödüllere sponsor olan Ünver Group şirket yetkilisi Sayın Recep Ünver' e ve Ünver Group İnsan Kaynakları Müdürü Sayın İrem Balkış'a çok teşekkür ederiz.

May

Okulumuz psikolojik danışmanı Orhan Yazıcı Mesleki rehberlik faaliyetleri kapsamında İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi ile işbirliği yaparak 11 ve 12.sınıf öğrencilerimizi Mdr.Yrd.Emin ÖZDEN,Mdr.yrd. Bahar ORDO ve Grafik Tasarım Öğretmenleri Kübra OSKAR,Çiçek SEVİNDİK,Pelin Ezel ÖZGEDEY rehberliğinde üniversite gezisine götürmüşlerdir.Öğrencilerimize bu imkanı sunan Sabahattin Zaim Üniversitesi tanıtım ekibine teşekkür ederiz.

May

İş sağlığı ve güvenliği haftası kutlaması Küçükçekmece İlçe Milli Eğitim Şube Müdürümüz Sayın Cemil Çiftçi,İş Sağlığı ve Güvenliği uzmanı sayın Elbera Çitgez ve İş Sağlığı ve Güvenliği uzmanı sayın Rahim Tumay'ın katılımıyla kutlanmıştır.Bu etkinlikte emeği geçen bütün öğretmen ve öğrencilerimize çok teşekkür ederiz.

May

Bu hafta okulumuzda bilgi yarışması yaptık. Bilgi yarışmasında  9. Sınıflardan ' 9 A 1', 10. Sınıflardan 'Bezirganbahce ' ekipleri birinci olmuştur . Yarışmaya katılan tüm öğrencilerimizi tebrik ediyoruz . Bilgi yarışmasına soru hazırlayan kültür öğretmenlerimize, müzik desteği sağlayan kuyumculuk teknolojisi öğretmeni Habip Sezer ve grafik öğretmenimiz Kübra Oskar' a tesekkur ederiz . Bilgi yarışmasını organize edip moderatörlüğünü yapan biyoloji öğretmenimiz İlknur Sütçü' ye teşekkür ederiz . Yarışmamıza sponsor olan Franco Fontana firma sahibi Bogus Sıradağ'a teşekkür ederiz .

May

Okulumuzda bu hafta olan voleybol turnuvasında 9 H sınıfı birinci olmuştur . Öğrencilerimizi tebrik ederiz . Turnuvayı düzenleyen beden eğitimi öğretmenimiz Gamze TAN’a teşekkür ederiz

May

Okulumuz 11. Sinif öğrencilerine Mudur yardimcisi Hülya SÖĞÜT tarafından afet farkındalık egitimi verilmiştir.Teşekkür ederiz.

May

Bugün okulumuzda yapılan etkinlikte en güzel rehberin Hz. Muhammed Mustafa (SAV) olduğu anlatılmakla beraber etkinliğimize Kuran-ı Kerim tilaveti, sinevizyon gösterisi ve şiir dinletisi ile devam edilmiştir.

Bu etkinlikte emeği geçen başta Genç İHH Küçükçekmece ekibine,Kurra  Hafız Mehmet Selim Özgür Hocamıza, kulaklarımızın pasını silen Hafız Muhammed Kara öğrencimize ayrıca emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Rehberimiz Hz. MUHAMMED (S.AV.)

May

Mektup, birbirinden uzakta bulunan kişilerin bir haberi duyurmak, bir isteklerini bildirmek veya bir şey istemek için yazdıkları yazılara denir. Teknolojinin yaygınlaşması ile mektuplaşmayı bıraktığımızdır, doğrudur. Harezmi proje ekibimiz bu hafta okulumuzdaki öğretmenlere mektup yazıp dağıtmışlardır. Proje ekibimize  bu güzel çalışma ile bizleri geçmişe götürdükleri için teşekkür ederiz .

Nis

Kütüphanecilik Kulübü haftası okulumuzda tüm sınıflarda okuma etkinliği yapılarak kutlandı. ‘Bir kitap bir dünyadır.’

Bu etkinlikte emeği geçen başta Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenimiz Neşe Şahin'e, tüm öğretmen ve öğrencilerimize çok teşekkür ederiz.

Nis

İstanbul Valimiz Sayın Davut GÜL ve Küçükçekmece Kaymakamımız Sayın Mustafa ANTEPLİOĞLU'un talimatları doğrultusunda merhum Ord. Prof. Ali Fuad BAŞGİL'in Gençlerle Başbaşa isimli 1.000.000 adet eserin ilimiz resmi ve özel liselerinde tüm öğrencilere dağıtılmak üzere bastırılmakta olup Sayın Cumhurbaşkanımızın da takdim ve mesajını içermektedir. Kitabın öğrencilerimize ulaştırılmasında emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz.