May

Okulumuzda bu hafta olan voleybol turnuvasında 9 H sınıfı birinci olmuştur . Öğrencilerimizi tebrik ederiz . Turnuvayı düzenleyen beden eğitimi öğretmenimiz Gamze TAN’a teşekkür ederiz

May

Okulumuz 11. Sinif öğrencilerine Mudur yardimcisi Hülya SÖĞÜT tarafından afet farkındalık egitimi verilmiştir.Teşekkür ederiz.

May

Bugün okulumuzda yapılan etkinlikte en güzel rehberin Hz. Muhammed Mustafa (SAV) olduğu anlatılmakla beraber etkinliğimize Kuran-ı Kerim tilaveti, sinevizyon gösterisi ve şiir dinletisi ile devam edilmiştir.

Bu etkinlikte emeği geçen başta Genç İHH Küçükçekmece ekibine,Kurra  Hafız Mehmet Selim Özgür Hocamıza, kulaklarımızın pasını silen Hafız Muhammed Kara öğrencimize ayrıca emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Rehberimiz Hz. MUHAMMED (S.AV.)

May

Mektup, birbirinden uzakta bulunan kişilerin bir haberi duyurmak, bir isteklerini bildirmek veya bir şey istemek için yazdıkları yazılara denir. Teknolojinin yaygınlaşması ile mektuplaşmayı bıraktığımızdır, doğrudur. Harezmi proje ekibimiz bu hafta okulumuzdaki öğretmenlere mektup yazıp dağıtmışlardır. Proje ekibimize  bu güzel çalışma ile bizleri geçmişe götürdükleri için teşekkür ederiz .

Nis

Kütüphanecilik Kulübü haftası okulumuzda tüm sınıflarda okuma etkinliği yapılarak kutlandı. ‘Bir kitap bir dünyadır.’

Bu etkinlikte emeği geçen başta Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenimiz Neşe Şahin'e, tüm öğretmen ve öğrencilerimize çok teşekkür ederiz.

Nis

İstanbul Valimiz Sayın Davut GÜL ve Küçükçekmece Kaymakamımız Sayın Mustafa ANTEPLİOĞLU'un talimatları doğrultusunda merhum Ord. Prof. Ali Fuad BAŞGİL'in Gençlerle Başbaşa isimli 1.000.000 adet eserin ilimiz resmi ve özel liselerinde tüm öğrencilere dağıtılmak üzere bastırılmakta olup Sayın Cumhurbaşkanımızın da takdim ve mesajını içermektedir. Kitabın öğrencilerimize ulaştırılmasında emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz.

Nis

HAYALİ SANATÇI USTASI SAYIN MORALBEY DEMİR,RAMAZAN AYI ETKİNLİĞİ KAPSAMINDA HACİVAT-KARAGÖZ GÖLGE OYUNU SERGİLEMİŞTİR.KENDİLERİNE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ.

Nis

Bugün okulumuzda biyoloji öğretmenimiz Dowr-an Çalıştayı proje ekibiyle down sendromu farkındalık günü yapmıştır . Stantı ziyarete gelenlere down sendromu hakkında bilgi verilmiştir. Ayrıca farkındalık dövmesi yapılmıştır . Grafik bölümü öğretmenimiz Kübra Oskar ve öğrencilerimiz down sendromu resimleriyle stantta katkı yapmışlardır. Bugünü hazırlayan Dowr -an Çalıştayı ekibi ve grafik bölümüne teşekkür ederiz .

Mrt

Türk milletinin büyük mücadelesi sonunda istikbâlimizin yol haritası olan ve tarihe eşsiz bir kahramanlık destanı olarak geçen 18 Mart 1915 Çanakkale Zaferi’nin 109. yıl dönümünü kutluyor;

Başta Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere Çanakkale’yi geçilmez kılan aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet, şükran ve saygıyla anıyoruz.

Mrt

Mesleki Rehberlik Faaliyetleri kapsamında Okulumuz Psikolojik Danışmanı Orhan YAZICI, Koordinatör Mdr. Yrd. Hale YAYVAN ve Kuy. Tek. Alan Şefi Kübra SOYUPAK TÜNER tarafından ilçemizde bulunan Sultan Abdulhamit İmam Hatip Ortaokuluna ziyaret düzenlenmiş, 8.sınıf öğrencilerine okulumuz hakkında detaylı seminer verilmiştir. Bu faaliyet ile birlikte LGS tercih sürecinde ilçemiz öğrencilerinin bilinçli tercih yapmaları amaçlanmıştır. Emeği geçen öğretmenlerimize ve Sultan Abdulhamit İmam Hatip Ortaokulunun ilgili idaresine ve öğretmenlerine teşekkür ederiz.

Mrt

Prof. Dr. Cezmi ERASLAN ile İstiklal Marşının Kabulü ve Şanlı kurtuluşumuz en güzel biçimde anlatan vatan şairi Mehmet Akif Ersoy'u Anma Seniner Programı.

Geleceği karanlık görerek azmi bırakmak. Alçakça bir ölüm varsa, eminim budur ancak....

Mrt

Bugün harezmi ekibimiz Katı Atık Merkezine gitmiştir. Bir aydır biriktirdikleri katı atıkları geri dönüşüme kazandırmışlardır. Geri dönüşüm ürünleri karşılığında  karta para yüklenmiştir . Yüklenen parayla sokak hayvanlarına mama almışlardır. Projeye danışmanlık yapan biyoloji öğretmenimiz İlknur Sütcü, matematik öğretmenimiz İlknur Doğan ve kuyumculuk teknolojisi öğretmenimiz Yeşim Arslan Kesdek’ e tesekkür ederiz .